Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen fremskridt i Albas kontraktforlængelse

Nyheder - 13. februar 2019



Ingen fremskridt i Albas kontraktforlængelse

Jordi Alba har i flere år været stamspiller i FC Barcelona og når han ikke er på banen kan det mærkes. Den lynhurtige venstreback er med årene kun blevet bedre og han har tilmed fået en forrygende forståelse med Lionel Messi på banen som kan ses kamp til kamp.

Men i FC Barcelona tøver man med at forlænge med Jordi Alba. Selv er han klar til at skrive under på en længere kontrakt, og klubbens præsident Josep Maria Bartomeu har da også talt om en længere kontrakt, men endnu er der ingen aftale på bordet.

To gange har Albas bagland og FC Barcelona mødtes for at drøfte en ny kontrakt, men de er endnu ikke blevet enig om detaljerne. Jordi Alba tjener ikke nær så meget som de løntunge spillere i truppen og mens han næppe går sulten i seng, så søger han anerkendelse fra klubben gennem en ny og forbedret kontrakt.

Nelson Semedo, Sergi Roberto, Thomas Vermaelen og Juan Miranda har alle spillet på venstrebacken i denne sæson men det har på ingen måde været bare tæt på det, som Alba uge efter uge præsterer. Desuden valgte klubben overraskende ikke at gå efter en venstreback i januars transfervindue, og derfor er det hele fortsat et stort spørgsmålstegn for fremtiden.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

479,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder