Annonce


Annonce

Annonce

Syv missede opkald: De Jong afviste PSG i sidste sekund

Nyheder - 14. februar 2019




Frenkie de Jong var en eftertragtet spiller i hele Europa inden han skrev under med FC Barcelona. Catalanernes præsident har bekræftet, at han personligt fløj til Amsterdam for at overtale De Jong om at skifte til FC Barcelona og kort tid efter gik handlen hjem.

Nu er det kommet frem, at PSG blev hysteriske da de fik informationen om, at Bartomeu var taget til Amsterdam. Inden handlen blev bekræftet, sendte PSG således et tilbud til Ajax og bad klubben om at komme med hvilken som helst pris på De Jong og samtidig fik De Jong muligheden for at få fordoblet den enorme hyre, som PSG ellers i første omgang tilbød ham.

De Jong og hans agent valgte at afvise beskederne, da de netop havde lovet Bartomeu at skrive under på en forhåndsaftale. Netop som parterne skrev under og der blev taget billeder, havde De Jongs agent, Ali Dursun, intet mindre end syv missede opkald fra PSG. Den franske klub forsøgte således alt, hvad de kunne til sidste øjeblik.

Det lykkedes som bekendt ikke og kort tid efter kunne FC Barcelona bekræfte, at man havde hentet Frenkie de Jong med beskeden 'Hvad I alle har ventet på' efterfulgt af en video med masser af tweets fra klubbens fans, der over tid havde skrevet, at klubben skulle hente ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Syv missede opkald: De Jong afviste PSG i sidste sekund

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder