Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Ved ikke om Ajax' mål skulle annulleres

Champions League - 14. februar 2019




Ajax tog i aftes imod Real Madrid i Champions League og det blev til en ganske underholdende kamp krydret med tre mål. I første halvleg kom Ajax på måltavlen og jublede vildt, men de måtte hurtigt sande, at deres mål blev annulleret efter det blev sendt igennem med VAR.

Bolde blev ellers headed i mål, men efter flere minutters ventetid kunne dommeren konkludere, at Tadic generede Courtois mens han stod offside, og dermed blev målet annulleret. På de sociale medier mener man dog ikke at målet skulle være annulleret og VAR blev hurtigt en forkortelse for 'Video Assisting Real Madrid'.

- Jeg ved ikke om målet skulle være godkendt eller annulleret. Hvad ved jeg?

- Vi ved allerede hvordan fodbolden er med VAR. Der vil altid være situationer, som kan blive vendt og drejet lige meget hvad, forklarede Valverde i dag og slog samtidig fast, at Lionel Messi for alvor er kommet sig helt over det slag, som han modtog i kampen mod Valencia.

- Messi har det rigtig godt. Han trænede med uden problemer torsdag og kommer ikke til at sidde ude meget mere, konkluderede Valverde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Ved ikke om Ajax' mål skulle annulleres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder