Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Den skandaløse Guardiola vender tilbage til Camp Nou

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. februar 2019


Den skandaløse Guardiola vender tilbage til Camp Nou

Efternavnet Guardiola giver lys i øjnene hos FC Barcelonas tilhængere. Men sætter man fornavnet Sergi foran, er der pludselig tale om en helt anden historie. I morgen aften vender Sergi Guardiola tilbage til Camp Nou.

Sergi Guardiola er den spiller, som har haft den korteste kontrakt af samtlige professionelle spillere i Spanien. I 2015 skrev han under med FC Barcelona om at spille på B-holdet, men kort tid efter - samme dag - fik han revet sin kontrakt i stykker og måtte forlade stedet.

FC Barcelona så potentiale i ham og valgte derfor at hente ham til klubben. Men der var ikke blevet lavet godt nok research på Guardiola, som tidligere havde svinet FC Barcelona, Messi og Catalonien til på Twitter og det fik så voldsomme konsekvenser, at han røg ud af truppen få timer efter at have skrevet under på sin kontrakt.

Det var netop da FC Barcelona breakede nyheden om, at de hentede Guardiola til klubben, at de sociale medier begyndte at støve fortiden op. Det varede ikke længe før Barca fik info om situationen, og efter en hurtig omgang research valgte den sportslige ledelse at ophæve kontrakten med Sergi Guardiola.

Sergi Guardiola har været på kontrakt i Valladolid siden den 25. januar 2019. Han har i de seneste tre uger spillet 270 minutter - fuld tid - i kampene mod Celta Vigo, Huesca og Villarreal.
Læs også
- Barca kan slutte historiske 21 point foran Real Madrid
- Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann
- Guardiola: Rolig Barca, vi køber ikke Griezmann
- Laporta: Barca-fans ser ikke Griezmann i Barca
- Medie: Barca jagter endnu en Ajax-spiller!


Ugens mest læste

Seneste nyheder