Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti: Jeg kan snart spille igen

Nyheder - 16. februar 2019




Samuel Umtiti blev den 28. september 2018 erklæret knæskadet. FC Barcelona valgte ikke at offentliggøre hvor længe man regnede med at den franske midtstopper ville være ude, men det har nu stået på i snart fem måneder.

Efter at have pådraget sig sin skade kom han ellers tilbage og spillede mod Atletico Madrid, men under træningen på Philips Stadion inden opgøret mod PSV i Champions League, følte han ubehag igen og måtte derfor udgå. Han har ikke spillet et eneste minut lige siden og der har været større forvirring omkring hvordan man bedst muligt fik ham tilbage.

Nu er han endelig i træning igen og RAC1 fangede ham til et par hurtige spørgsmål.

- Jeg har det rigtig godt og det varer ikke længe før jeg igen kan spille. Alt går godt og mit comeback er ikke langt væk nu.

- Der er mange vigtige kampe på trapperne i La Liga, Champions League og i Copa del Rey. Jeg vil tilbage så jeg kan hjælpe holdet, kom det fra Umtiti.

Umtiti har trænet med et par gange i denne uge, men Ernesto Valverde udtog ham ikke til aftenens kamp hjemme mod Valladolid. I stedet ventes det, at Umtiti får sit ønske opfyldt om at blive udtaget til Champions League-kampen ude mod Lyon. Om han spiller eller ej bliver derefter det store spørgsmål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti: Jeg kan snart spille igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder