FC Barcelona øger forspringet i La Liga

La Liga - 17. februar 2019

FC Barcelona fik i sidste uge kun et enkelt point med sig fra kampen mod Athletic Bilbao. En sejr i den kamp ville betyde, at de kunne udbygge forspringet. I stedet missede man muligheden for det. Denne weekend flaskede resultaterne sig så for catalanerne.

Atletico Madrid vandt deres udekamp mod Rayo Vallecano med 1-0 i går. Kort efter hentede FC Barcelona en sejr på 1-0 mod Real Valladolid, men da Real Madrid inden spillerunden lå på andenpladsen var det altså dem, som skulle sætte point til før at FC Barcelona kunne øge forspringet.

Det skete så i dag, da Real Madrid klokken 12.00 tog imod catalanske Girona på Bernabeu. Madrilenerne kom foran på et mål af Casemiro i første halvleg, men i anden halvleg scorede Stuani og Portu og dermed hentede Girona en overraskende 2-1-sejr på Bernabeu og det betyder, at FC Barcelona øger forspringet ned til andenpladsen som nu er Atletico Madrid. Der er syv points forskel mens Real Madrid nu er ni point bag FC Barcelona.

Real Madrid jagtede en udligning, men måtte i stedet se Sergio Ramos modtage endnu et rødt kort i La Liga og til trods for fire minutters tillægstid lykkedes det dem ikke at score og dermed blev det trods alt en god weekend for FC Barcelona på trods af manglende godt spil mod Valladolid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder