Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi med på vanvittig engelsk topliste

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. februar 2019


Messi med på vanvittig engelsk topliste

Hvis der er en rekord, som Lionel Messi ikke sidder på, så snupper han den. Han er om nogen rekordernes mand og har i årevis scoret masser af mål. Også i Champions League banker han mål ind og en frisk liste viser, at han faktisk figuerer på en vanvittig topliste.

Listen viser de spillere, som har scoret flest mål mod Premier Leagues top 6 hold - Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Liverpool. Her har Lionel Messi gennem årenes løb scoret hele 22 mål mod englænderne og det giver ham en øjeblikkelig tredjeplads.

Der er ingen garanti for, at han møder et engelsk hold i løbet af sæsonen, men det er der indbyrdes for de engelske spillere. Det til trods har han været så voldsom, at han er foran spillere som Harry Kane, Wayne Rooney og Robin van Persie.

Flest mål mod Premier Leagues top 6 hold
Sergio Agüero: 43 mål
Jamie Vardy: 29 mål
Lionel Messi: 22 mål
Harry Kane: 20 mål
Wayne Rooney: 20 mål
Robin van Persie: 18 mål

Selvom Messi har domineret spansk fodbold i årevis, så er han altså med helt fremme på den engelske topliste. En rekord, som han kan udbygge senere i sæsonen såfremt FC Barcelona møder Tottenham, Liverpool, Manchester United eller Manchester City i Champions League - hvis holdene går videre og mødes.
Læs også
- Lionel Messi topscorer for sjette gang
- Video: Træning fra Messis perspektiv
- Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller
- Video: Messis vidunderfrispark fra 17 vinkler
- Distance: Messis bedste frispark i sæsonen


Ugens mest læste

Seneste nyheder