Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. februar 2019


Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen

FC Barcelonas bedste spiller nogensinde, Lionel Messi, kan ikke erstattes - noget som catalanernes præsident, Josep Maria Bartomeu, også lagde vægt på, selvom præsidenten håber og tror at magiske Messi forlænger sin aftale på Camp Nou.

I 2021 er det slut for Messi - som det ser ud idag.

Dog er der både håb og tro på en forlængelse af Messis kontrakt, hvis man spørger FC Barcelonas præsident, Josep Bartomeu.

- Der er ingen over, ingen ved siden af og ingen under Messi. Ingen vil nogensinde tage hans plads, sagde præsidenten til den franske avis, Le Figaro, som optakt til Champions League-kampen mod Lyon.

- Et liv uden Messi er begyndt at snige sig ind i vores tanker, selvom der stadig er tid endnu.

- Messi er stadig ung, for 31 er ingen alder. Han har stadig to år tilbage af sin kontrakt, selvom jeg tror at aftalen vil blive forlænget, pointerede Bartomeu optimistisk.

Derudover erkendte præsidenten fortrøstningsfuldt, at Barcas nye spillere også skal kunne løfte holdet på sigt, hvor der er masser af talent at finde i truppen.

- Vi har stadig masser af talent for fremtiden med Todibo, Frenkie de Jong, Dembele og Arthur. De er stadig meget unge og har en stor fremtid hos os. Disse spillere kommer til at stråle.

- Spiller man i Spanien, så har man en frikøbsklausul. Men Messi er ikke til salg, uanset hvilket beløb som bliver tilbudt, sagde præsidenten som vist også er Messi-fan, kan man roligt slå fast.
Læs også
- Lionel Messi topscorer for sjette gang
- Video: Træning fra Messis perspektiv
- Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller
- Video: Messis vidunderfrispark fra 17 vinkler
- Distance: Messis bedste frispark i sæsonen


Ugens mest læste

Seneste nyheder