Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

RFEF vil have Super Cuppen ud af Spanien

Spansk Supercup: Af BarcelonaFC.dk - 19. februar 2019


RFEF vil have Super Cuppen ud af Spanien

Man hører det om ligakampe. Der arbejdes på at få flyttet nogle La Liga kampe ud af landet for at øge promoveringen af spansk fodbold og nu arbejdes der såmænd på at både udvide og flytte den spanske Super Cup.

Man kender Super Cuppen fra at være en finale mellem Copa del Rey- og La Liga-vinderne. Hvis et hold vinder begge trofæer, møder man modstanderen fra Copa del Rey-finalen i den spanske Super Cup. Normalt spilles Super Cuppen over to kampe - på hjemme- og udebane - men det kan være slut i fremtiden.

Man så det allerede inden denne sæson blev sparket i gang. Den spanske Super Cup blev flyttet til Marokko og blev spillet over én kamp. Nu pønser det spanske fodboldforbund på at inkludere fire hold i turneringen: Første- og andenpladsen fra La Liga samt finalisterne fra Copa del Rey. I alt skal der spilles tre kampe i Super Cuppen: To semifinaler og en finale. Alle kampe spilles i udlandet.

Det er endnu ikke besluttet, men RFEF-præsident Rubiales løftede sløret for fodboldforbundets idé tidligere på tirsdagen og det varer næppe længe før det helt sikkert kommer til at ske. Han forklarede, at det kunne ske allerede efter denne sæson.
Læs også
- Barca kan slutte historiske 21 point foran Real Madrid
- Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann
- Guardiola: Rolig Barca, vi køber ikke Griezmann
- Laporta: Barca-fans ser ikke Griezmann i Barca
- Medie: Barca jagter endnu en Ajax-spiller!


Ugens mest læste

Seneste nyheder