Annonce


Annonce

Annonce

Savnet til Arthur synes stort

Nyheder - 20. februar 2019




Arthur Melo har været ude med skade siden starten af februar, og det har man i den grad kunne mærke på Barcas spil.

Brasilienske Arthur har siden sin ankomst til Barcelona taget hele Catalonien med storm. Trods sin unge alder er han trådt flot i karakter, hvor han med sin boldsikkerhed blandt andet har skabt et flow i spillet, som på mange måder minder om Barcalegenden, Xavi.

Siden Arthur blev skadet, er det tydeligt, at Barcas spil har lidt under fraværet af midtbanespilleren. Der begås mange opspilsfejl, spillet virker forceret og der mangler i den grad kreativitet og flow på midtbanen.

Det dårlige spil har ligeledes affødt halvsløje resultater, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr i Barcas seneste 5 kampe. Samtidig har den catalanske storklub haft mere end svært ved at score mål, hvilket senest blev illustreret i går mod Lyon.

De færreste havde nok forventet, at Arthur ville få en afgørende rolle i sin første sæson i Barca. Ikke desto mindre virker det som tilfældet, da Barcas spil tydeligvis er faldet i kadence efter brasilianerens skade.

Derfor er der nok mange Barca-tilhængere som glæder sig til at se den elegante midtbanespiller i aktion igen. Specielt nu hvor sæsonen går ind i den afgørende fase. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Savnet til Arthur synes stort

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder