Annonce


Annonce

Annonce

Sådan reagerer Suarez på den hårde kritik

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. februar 2019




FC Barcelonas Luis Suarez har fået særdeles hård kritik for sine seneste præstationer, senest i Champions League-kampen mod Lyon - men den 32-årige målscorer kommer altid stærkere tilbage, ifølge mediet SPORT.

Suarez har oplevet større formdyk, hvorefter stjernen igen har banket mål ind.

Suarez er en kriger - en beskrivelse man ofte hører, når Barca-folkene beskriver den tidligere Liverpool-bomber.

For kender man stjernen ret er Barca-angriberens mentale hårdhed, kombineret med sin fysiske form, bedre end nogensinde tidligere i karrieren, ifølge SPORT.

Vægten er på det laveste, siden han ankom til Barca, hvor Suarez både er fit og er meget stærkt mentalt. Samtidig er knæproblemerne væk, og dermed har de manglende mål intet med den fysiske form at gåøre.

Mentaliteten (SPORT-analyse af Luis Suarez)

Luis Suarez er super-professionel og bærer et kæmpe ansvar i Barcelona, hvor han elsker både klubben og byen. Suarez vil kæmpe sig på holdet, uanset hvem som kommer til klubben, hvor landsholdsspilleren viser vejen sammen med klubbens anfører.

Han er ikke blandt de tre bedste på holdet mere, men han er den fødte leder, som aldrig viser den mindste tegn på frygt, uanset hvem han står overfor.
Ekesempelvis var Suarez den første som støttede og hjalp Coutinho med at tilpasse sig klubben, eftersom spillerne er gode venner fra Liverpool-dagene.

Suarez er fuldt ud klar over at Messi ikke skal bære hele holdet i alle kampene, og derfor vil Luis altid yde sit maksimale for at vise at han hører til på de forreste pladser, uanset hvor dårlig foran målet han har været på selve dagen.

Men undervurder ham aldrig. Han er som en løve, som altid vinder sit territorium tilbage foran sine konkurrenter, grundet sin imponerende mentale styrke.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan reagerer Suarez på den hårde kritik

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder