Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca drømmer om Marcus Rashford

Transfermarked - 21. februar 2019




FC Barcelona arbejder i disse år på at forberede sig til fremtiden, hvor flere af de nuværende bærende spillere ikke er at finde. Man har i løbet af de seneste par år set Victor Valdés, Xavi Hernandez og senest Andrés Iniesta forlade klubben og derfor er det vigtigt at skabe et godt fundament for fremtiden.

Jean-Clair Todibo, Frenkie de Jong, Malcom og Ousmane Dembélé er blandt de nuværende unge spillere i truppen, som er hentet ind i håbet om, at de kan bide sig fast og sætte sig på holdet når de nuværende stamspillere efterhånden forlader klubben. I den forbindelse drømmer FC Barcelona ifølge Mundo Deportivo om Manchester Uniteds Marcus Rashford på 21 år, men den drøm virker umulig.



Rashfords kontrakt har ikke en frikøbsklausul der gør, at FC Barcelona med sikkerhed ved hvad prisen på ham er. Derfor kræver det forhandlinger med Manchester United og grundet hans enorme betydning for den engelske klub og hans alder, er han langt fra billig. FC Barcelona er klar over, at Manchester United vil kræve en høj pris for ham, og derfor tror man ikke at det er realistisk at hente Rashford til sommer.

Man kan dog med sikkerhed tro på, at FC Barcelona nok skal forhøre sig hos Manchester United om købet af Rashford. Om det derfra kommer til at udvikle sig er så det næste spørgsmål. Rashford har spillet 155 kampe for Manchester United og scoret 42 mål. I denne sæson kommer han sandsynligvis til at slå sin egen rekord for flest mål i én sæson; den lyder på 13 og var i sidste sæson. Med sine nuværende 10 mål i denne sæson er han altså tæt på at forbedre sine egne tal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca drømmer om Marcus Rashford

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder