Annonce


Annonce

Annonce

Chelseas transferforbud: Må opgive Rakitic

Transfermarked - 23. februar 2019




Chelsea har brugt reglerne i forbindelse med deres transfers af spillere under 18 år og det fik i går FIFA's disciplinærkomite til at slå hårdt ned og give Chelsea et transferforbud hvilket betyder, at de ikke må hente spillere de kommende to transfervinduet.

Ivan Rakitic har været rygtet til Inter i nogle uger, men i baggrunden har Chelsea lagt på lur og fulgt med i situationen. Den engelske klub er interesseret i at knytte Rakitic til deres midtbane, men det kommer næppe til at ske efter at Chelsea altså blev straffet med et transferforbud på to transfervinduer.

Inter håber på, at de til sommer kan hente Rakitic, men der vil helt sikkert stå flere klubber klar såfremt handlen ikke går hjem. Kroatiske spillere har en forkærlighed for italiensk fodbold og derfor vil det ikke være den store overraskelse, hvis Rakitic også tager nogle år med italiensk fodbold.

FIFA melder, at Chelsea har overtrådt reglerne i intet mindre end 29 tilfælde og derudover må Chelsea også punge ud med godt fire millioner kroner. Der er ingen tvivl om, at Chelsea har tænkt sig at appellere og få nedsat - eller helt fjernet - straffen lige som man har set det med FC Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelseas transferforbud: Må opgive Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder