Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba om forlængelse: Der kommer snart ny info

Nyheder - 25. februar 2019Alba om forlængelse: Der kommer snart ny info

Jordi Alba har længe fisket efter en kontraktforlængelse i FC Barcelona og der er da heller ingen tvivl om, at han i denne sæson er blandt de absolut vigtigste spillere i truppen. Hans enorme betydning både defensivt og offensivt har fået tilhængerne til at undre sig over hvorfor klubben endnu ikke har forlænget hans kontrakt.

Selv har Alba hele tiden gjort det klart, at han er klar til at forlænge sin kontrakt. Klubben har også udtalt sig optimistisk omkring emnet, men forhandlingerne har trukket ud og først nu er der endelig gode nyheder fra hovedpersonen selv.

- Jeg er sikker på, at der snart kommer gode nyheder. Min plan har hele tiden været at blive i FC Barcelona og jeg håber, at vi snart kan lukke aftalen, fortalte Alba til Cadena Ser.

Det er første gang, at Alba har været så selvsikker i sin udtalelse omkring sin egen kontraktforlængelse. Det betyder helt sikkert, at man er tæt på at finde hinanden og at en forlængelse meget snart bliver offentliggjort af FC Barcelona. Tidligere slog Alba fast, at man ikke var tæt på noget som helst, så der er tale om gode nyheder.

Jordi Alba, som fylder 30 år om en måned, har spillet 281 kampe for FC Barcelona.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder