Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Rakitic har en aftale med Inter

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 25. februar 2019


Medie: Rakitic har en aftale med Inter

Ivan Rakitic er måske meget snart fortid i FC Barcelona. Når sommerens transfervindue åbnes forventes han at pakke sine ting på Camp Nou og rejse til Italien. Rygterne om et skifte til Inter har stået på i noget tid og nu kan italienske La Gazzetta dello Sport fortælle mere.

FC Barcelona har accepteret at forhandle med Inter om prisen, som ifølge mediet ligger på 35-45 millioner euro. FC Barcelona forsøger at få Inter til at acceptere 45 millioner euro mens Inter insisterer på 35. Derfor ligner det, at begge klubber kan acceptere 40 millioner euro.

Rakitic har ikke lagt skjul på, at han gerne vil fortsætte på Camp Nou og med en hentydning til FC Barcelonas præsident kunne han for to uger siden gennem medierne sende en besked om at få en kontraktforlængelse. Det ligner dog ikke at den sportslige ledelse har tanker om at forlænge med den kroatiske midtbanemand.

FC Barcelona betalte bare 18 millioner euro for Ivan Rakitic, da de hentede ham i Sevilla. Flere sæsoner senere forventes de at kunne tjene dobbelt så mange penge ved at sælge ham. Rakitic fylder 31 år om under en måned, så det er bestemt ikke forventeligt, at han stiger yderligere i pris som tiden skrider frem.

Ifølge Calciomercato har Rakitic endda en mundtlig aftale med Inter om et skifte til sommer. Aftalen er på ingen måde bindende, men der er tale om en gentlemanaftale og man venter blot på at sæsonen er slut for både Inter og FC Barcelona før man begynder at fylde kroatens hoved med endnu flere transfertanker.
Læs også
- Medie: Rakitic er rejst til Paris
- SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic
- Ivan Rakitic' sæson i tal
- Rakitic svarer igen: Ville bare se min familie
- United opgiver ikke: Vil have Rakitic


Ugens mest læste

Seneste nyheder