Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu glæder sig over Rosells løsladelse

Nyheder - 28. februar 2019




54-årige Sandro Rosell, som tidligere har været præsident i FC Barcelona, har siddet i fængsel i godt to år, indtil at en dommer for nyligt valgte at løslade ham. Rosell er en af Josep Maria Bartomeus, nuværende FC Barcelona-præsident, gode venner og han glæder sig over, at han nu kan se sin ven igen.

- Han har det rigtig godt og er ved godt mod. Han er glad. Ikke bare ham - men hele familien har det godt nu. Det er klart, at vi er glade for, at han nu har fået sin frihed tilbage. Sammen med Joan Besoli kan han nu påbegynde sit forsvar hjemmefra omgivet af venner og familie.

- Det har han bedt om længe. Det gav ikke mening, at han skulle sidde inde; men nu er han ude, dog med forbehold for dommerens krav, forklarer Bartomeu til Sport med hentydning til at Rosell ikke må forlade landet og skal opfylde en håndfuld krav.

- Jeg har selvfølgelig besøgt ham et par gange i løbet af de seneste måneder. Han så også semifinalen mod Real Madrid og efter at have sikret finalepladsen kunne man mærke kærligheden i det store kram, som han gav til alle. Han er en stor Cule og han er naturligvis meget glad.

- Det var den perfekte dag. Jeg har altid sagt, at Sandro Rosell er uskyldig, men vi skal selvfølgelig have respekt for sagen og de involverede, men vi er glade for at han nu er løsladt og at han kan være hjemme og derefter møde op i retten når det er nødvendigt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu glæder sig over Rosells løsladelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder