Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: La Liga afskaffer mandagskampe

La Liga - 1. marts 2019




Når FC Barcelona-spillerne løber på banen i La Liga er det som regel lørdag eller søndag. Der bliver dog også spillet kampe om mandagen og fredagen, men fremadrettet bliver der ikke spillet mandagskampe. Det bekræfter det spanske fodboldforbund præsident Luis Rubiales i dag.

- Der vil ikke længere være fodbold om mandagen. Kampene vil fra næste sæson spilles lørdage og søndage. VI må se, hvad der sker med fredagskampene, hvis vi opnår en aftale, som er god for alle. Forretning er vigtigt, men fans er endnu vigtigere, skriver præsidenten på sin officielle Twitter-profil.

Dermed bliver der slet ikke mulighed for at se kampe mandag aften, som det ellers har været tilfældet - og som det stadig er sæsonen ud. Fredagskampene arbejdes der på at afskaffe men det er naturligvis forbundet med, at man ikke taber for meget i omsætning og at man samtidig kan bibeholde gennemsnittet af tilhængere på stadion.

Spansk fodbold arbejder konstant på at udvide og forbedre sig selv og derfor ser man flere og flere tiltag blive en realitet. F.eks. var det tæt på, at udvalgte La Liga-kampe blev flyttet til USA, men i første omgang blev den idé skudt i jorden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: La Liga afskaffer mandagskampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder