Annonce


Annonce

Annonce

Murillo er sikret en guldmedalje i Copa del Rey

Copa del Rey - 2. marts 2019




Jeison Murillo landede i januar i FC Barcelona fra Valencia, da catalanerne var usikre på skadessituatioen omkring Samuel Umtiti. Murillo er ikke ligefrem blevet kastet for løverne og det er sparsomt med spilletid og det er ikke altid, at han er udtaget til kampene.

Han kom til FC Barcelona midt i sæsonen hvorfor han allerede har spillet for Valencia i denne sæson. Han har spillet for Valencia i Copa del Rey og han har også spillet for FC Barcelona i Copa del Rey. Det betyder, at han er berettiget en guldmedalje ligegyldigt hvilket af de to hold som vinder turneringen. Som bekendt mødes FC Barcelona og Valencia i Copa del Rey-finalen den 25. maj.

Med til Murillo-historien skal man også huske, at Murillo kun er lejet. Dermed er han FC Barcelona-spiller når finalen spilles, men Valencia-spiller netop som finalen fløjtes af. Han er naturligvis i blaugrana-omgivelser når finalen fløjtes af, men det bliver sidste kamp for ham og det bliver dermed en noget mærkværdig situation for ham.

Det til trods har han dog sikret sig en guldmedalje ved at repræsentere begge finalemandskaber i turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Murillo er sikret en guldmedalje i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder