Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Murillo er sikret en guldmedalje i Copa del Rey

Copa del Rey - 2. marts 2019Murillo er sikret en guldmedalje i Copa del Rey

Jeison Murillo landede i januar i FC Barcelona fra Valencia, da catalanerne var usikre på skadessituatioen omkring Samuel Umtiti. Murillo er ikke ligefrem blevet kastet for løverne og det er sparsomt med spilletid og det er ikke altid, at han er udtaget til kampene.

Han kom til FC Barcelona midt i sæsonen hvorfor han allerede har spillet for Valencia i denne sæson. Han har spillet for Valencia i Copa del Rey og han har også spillet for FC Barcelona i Copa del Rey. Det betyder, at han er berettiget en guldmedalje ligegyldigt hvilket af de to hold som vinder turneringen. Som bekendt mødes FC Barcelona og Valencia i Copa del Rey-finalen den 25. maj.

Med til Murillo-historien skal man også huske, at Murillo kun er lejet. Dermed er han FC Barcelona-spiller når finalen spilles, men Valencia-spiller netop som finalen fløjtes af. Han er naturligvis i blaugrana-omgivelser når finalen fløjtes af, men det bliver sidste kamp for ham og det bliver dermed en noget mærkværdig situation for ham.

Det til trods har han dog sikret sig en guldmedalje ved at repræsentere begge finalemandskaber i turneringen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder