Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sådan starter holdene i El Clásico

El Clasico - 2. marts 2019Medie: Sådan starter holdene i El Clásico

Der er kun gået tre dage siden at FC Barcelona slog Real Madrid med 3-0 på Bernabeu i Copa del Reys semifinale. El Clásico er dog allerede tilbage i aften. FC Barcelona-spillerne landede i Madrid tidligere på lørdagen og er i skrivende stund ved at lade batterierne op på et hotel nær stadion.

Men hvordan starter de to mandskaber i forhold til seneste El Clásico? Marca tror på, at Ernesto Valverde skifter ud på to positioner. Arthur kommer ind på midtbanen for Sergi Roberto hvilket betyder, at Nelson Semedo får genvalg på højrebacken. Derudover ventes Samuel Umtiti at komme ind for Clement Lenglet.

Hos Real Madrid erfarer Sport, at der kommer tre ændringer. På målmandsposten kommer Thibaut Courtois ind for Keylor Navas mens Reguilon, som var stærk i første El Clásico, bliver skiftet ud for Marcelo. I angrebet kommer Gareth Bale ind fra start for Lucas Vazquez.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Arthur, Messi, Suárez og Dembélé

Real Madrids forventede startopstilling
Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Bale, Benzema og Vinicius

De bekræftede startopstillinger lander omkring klokken 19.45 og du kan naturligvis holde dig opdateret straks her på BarcelonaFC.dk. Der er kick off klokken 20.45.

Husk at du kan få odds 10,00 på at FC Barcelona vinder kampen. Læs mere og spil med her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder