Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué stikker til Dani Carvajal efter El Clásico-sejr

El Clasico - 3. marts 2019Piqué stikker til Dani Carvajal efter El Clásico-sejr

Gerard Piqué var med til at holde målet rent i to kampe mod Real Madrid i de seneste to El Clásicos. Forsvarsspilleren er dog altid manden for en snu kommentar og det fik Dani Carvajal at føle efter Real Madrids nederlag til FC Barcelona i går.

For en uges tid filmede Casemiro sig til et straffespark mod Levante. Brasilianeren blev ikke ramt, men det mente Carvajal at han gjorde. Carvajal udtalte nemlig efter opgøret, at han fra 25 meters afstand kunne høre, at Casemiro blev ramt.

I gårsdagens El Clásico ramte Sergio Ramos med sin arm Lionel Messi i ansigtet. Og til det blev Piqué bedt om at knytte en kommentar til.- Der er nogle spillere fra Real Madrid, som kan høre et spark fra 25 meters afstand. Men siden jeg var 50 meter fra situationen (med Ramos og Messi), kunne jeg ikke høre noget, fortalte Piqué med et glimt i øjet efter endnu en Clásico-sejr på Bernabeu i går.

Sergio Ramos sad i øvrigt ude i kampen mod Levante og kommer også til at misse Real Madrids næste ligakamp. Desuden er han i karantæne i den kommende kamp mod Ajax, så han får sig en god pause på grund af alle de kort, som han har for vane at samle ind.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn MESSI 10

529,- DKK

Spar 31%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder