Annonce


Annonce

Annonce

José Mourinho: Ivan Rakitic er undervurderet

El Clasico - 3. marts 2019




José Mourinho er i øjeblikket klubløs og har derfor tid til at dukke op hos forskellige tv-stationer for at give sit syn på forskellige kampe. Senest var han i studiet for at kommentere på de to El Clásico, som FC Barcelona vandt med 3-0 og 1-0.

Ivan Rakitic blev matchvinder i kampen i går, og José Mourinho mener, at kroaten er undervurderet.

- Jeg har ville sige det i lang tid nu. Rakitic er en af de mest undervurderede spilere i verden. Han er fantastisk på alle parametre: Han forsvarer godt, han lukker af når Messi forlader sin position, han løber meget, han spiller simpelt men effektivt og han er god med bolden på fødderne, lød roserne fra Mourinho til Rakitic.



- Når jeg ser på det, så bør Rakitic forbedre sine evner på Instagram og de sociale medier. I dag er det vigtigt at have en stærk social profil, og det er han ikke god til, men på banen er han god, kom det yderligere fra Mourinho.

Desuden roste Mourinho også Marc-Andre ter Stegen, Gerard Pique og Clement Lenglet for deres præstationer mod Real Madrid. Ter Stegen var fuldstændig flyvende i den første kamp, men havde ikke lige så meget at lave i går. Piqué og Lenglet lukkede madrilenerne af i begge kampe og kunne to gange på tre dage gå fra banen med et clean sheet på hånden.

Efter et hårdt program for FC Barcelona venter nu to fridage før man forbereder sig på de kommende kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


José Mourinho: Ivan Rakitic er undervurderet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder