Annonce


Annonce

Annonce

Tre grunde til at De Ligt nærmer sig FC Barcelona

Transfermarked - 7. marts 2019




Frenkie de Jong blev tilbage i januar sikret for FC Barcelona og han lander i klubben til sommer. Hos Ajax spiller også 19-årige Matthijs de Ligt, som også ventes at have en fremtid i FC Barcelona. Nu menes der at være tre primære grunde til, at De Ligt og FC Barcelona nærmer sig hinanden - det erfarer Sport.

Det økonomiske aspekt
At hente en ung, talentfuld spiller er ikke billigt nu om dage. De Ligt vurderes til at koste mellem 75-85 millioner euro og det er en stor portion penge. Men FC Barcelona har taget et kig på bundlinjen og mener, at der er penge nok til at fuldføre sommerens transferplaner - og her indgår De Ligt. Dermed er der altså penge til at hente hollænderen, som er i gang med en suveræn sæson.

En fremtidig stjerne
Selv var De Ligt ikke sikker på, at et skifte til FC Barcelona til sommer var den bedste løsning for ham, men klubben har været i kontakt med ham og gjort det klart, at der er muligheder forude og med Piqués 32 år, åbnes der helt klart en plads i startopstillingen. Umiddelbart skal der uddeles to pladser til Lenglet, Umtiti og De Ligt og den udfordring er De Ligt klar på at tage op. I mellem tiden vil De Ligt få bedre indsigt i klubben og falde bedre til indtil Piqué stille og roligt køres ud - som han på et tidspunkt bliver, taget hans alder i betragtning.

Frenkie de Jong
Frenkie de Jong spiller naturligvis en stor rolle i puslespillet. FC Barcelona formåede at sikre hans underskrift og med det tætte forhold, som De Ligt og De Jong deler, er det altså et eventyr, som de sammen kan starte på til sommer. De to spillere linker rigtig godt op med hinanden mellem forsvaret og midtbanen og hvis alt falder i hak, så bliver de en del af rygraden på FC Barcelonas mandskab i fremtiden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre grunde til at De Ligt nærmer sig FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder