Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godt nyt for Ter Stegen: Löw rydder op

Landskampe - 8. marts 2019Godt nyt for Ter Stegen: Löw rydder op

Marc-André ter Stegen har atter engang gang i en fantastisk sæson. Han formår at holde sit ekstremt høje niveau og længe har tilhængere verden over stået med åben mund, når den tyske landstræner Joachim Löw har sat sin startopstilling til de tyske landskampe.

Til trods for en længerevarende skade til Manuel Neuer, vadede den tyske keeper direkte ind i startopstillingen. Men nu begynder udsigten at blive lys for Ter Stegen. Således har Löw valgt at fortæller Mats Hummels, Jerome Boateng og Thomas Müller, at de ikke længere er en del af planerne på det tyske landshold.

Neuer bliver 33 år senere på måneden og han forventes at være den næste i køen, som Löw ekskluderer fra sine planer. Det åbner døren for Ter Stegen, som har sat sig det mål, at blive Tysklands førstemålmand. Hvornår det bliver er ikke til at vide, men Löw sender et signal ved at skære tre stærke spillere fra.

Ter Stegen har spillet 176 kampe for FC Barcelona mens han har spillet 21 landskampe.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder