Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Enrique bekræfter konflikt med Messi

Nyheder - 9. marts 2019Enrique bekræfter konflikt med Messi

Luis Enrique vandt The Treble i sin første sæson som cheftræner i FC Barcelona, men det lignede bestemt ikke en treble-sæson midtvejs i sæsonen. Der var nemlig én kamp, som fik Anoeta i Baskerlandet til at være et sandt helvede for FC Barcelona.

Det var den første kamp i 2015, at det hele eksploderede i FC Barcelona. De sydamerikanske spillere i truppen får altid lov til at rejse hjem for at holde jul og nytår med deres familie og derfor vender de også lidt senere tilbage end de øvrige spillere.

Årets første kamp var ude mod Real Sociedad, og her valgte Luis Enrique at placere Messi og Neymar på bænken fordi, at de vendte senere tilbage, og med et selvmål af Jordi Alba efter to minutter, begyndte det for alvor at falde sammen. De to superstjerner kom på banen i anden halvleg, men kunne ikke hjælpe FC Barcelona til en vigtig sejr, da Real Madrid i den spillerunde havde sat point til. Og det gav genlyd verden over, da der ikke var tilfredsstillelse på de indre linjer.

Det endte blandt andet med at præsident Bartomeu valgte at fyre sportsdirektør Andoni Zubizarreta, da præsidenten mente, at Zubi havde brugt tilliden med nogle udtalelser efter kampen.

- Indtil alt var okay igen, så var der en konflikt, som jeg bestemt ikke var på udkig efter, men det skete og jeg måtte forsøge at få styr på situationen. I dag kan jeg kun sige smukke ting om Lionel Messi, fortæller Luis Enrique åbenhjertig til Parlem de Futbol.,

- I starten af min tredje sæson i klubben fortalte jeg ledelsen, at de skulle gå ud og kigge efter en ny træner til næste sæson. Jeg kunne have været selvisk, da jeg havde en forrygende gruppe af spillere hvilket gjorde det let at forlænge kontrakten og arbejde hjemme i byen man er fra.

- Men jeg var ærlig. Jeg havde ikke mere energi at give af. Jeg tænkte, spillerne havde brug for en ny mand til lede dem, forklarede Enrique yderligere.

Luis Enrique er i dag at finde som spansk landstræner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder