Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Kan se mig selv som træner

Nyheder - 9. marts 2019Iniesta: Kan se mig selv som træner

Legenden Andrés Iniesta udtalte altid, at han stopper i FC Barcelona den dag, at han føler, at han ikke længere kan bidrage med nok til truppen. Det skete efter sidste sæson, og han valgte at rykke til japansk fodbold, hvor han i dag spiller for Vissel Kobe, hvor blandt andet også David Villa og Sergi Samper er.

Længe har FC Barcelonas tilhængere drømt om en ledelse med Piqué, Xavi, Puyol og Iniesta, og mere og mere peger altså i den retning, selvom det ligner et voldsomt puslespil, som skal gå op. Piqué har aldrig lagt skjul på, at han en dag vil være præsident i klubben. Xavi arbejder på sin træneregenskaber og ser sig selv som træner i klubben.

Andrés Iniesta er seneste mand til at åbne op for godteposen, da han fra Japan fortæller følgende:

- Jeg må indrømme, at jeg tidligere ikke så mig selv som træner, men jeg tænker virkelig at det kan være en mulighed for mig i fremtiden, forklarer Andrés Iniesta ifølge Marca.

Efter en hektisk start på livet i Japan er han nu ved at finde sig godt til rettet.

- Hverdagen er blevet lettere med tiden. At skifte er lig med en større problematik, da du spiller på et andet niveau, i en ny klub, på et andet underlag, nyt stadion og folk rundt om dig er ikke længere de samme. Men det går godt og vi er glade for at være i Japan.

Vissel Kobe har senest slået Sagan Tosu med 1-0 og spillet 2-2 med Nagoya. Næste kamp er i morgen mod Vegalta Sendai.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder