Annonce


Annonce

Annonce

Neymar undersøges af myndighederne efter skifte

Nyheder - 11. marts 2019




Neymar var en elsket spiller i FC Barcelona indtil han ud af det blå valgte at vende ledelsen ryggen og holde dem hen mens han forhandlede en gylden kontrakt på plads med Paris Saint-Germain. Hans ønske gik i opfyldelse, da han kunne udløse sin egen frikøbsklausul på 1,6 milliarder kroner leveret af PSG.

Men nu er det kommet frem hos spanske El Mundo, at Neymar bliver undersøgt at myndighederne i forbindelse med sit skifte - og sin forlængelse med FC Barcelona tilbage i 2016. I forbindelse med sin kontraktforlængelse med FC Barcelona fik Neymar udbetalt en bonus, men myndighederne pønser på, om der nogensinde blev betalt skat af den bonus.



Derudover modtog Neymar også penge for at gennemføre sit skifte til PSG, og også disse penge skal undersøges for at være sikker på, at brasilianeren overholdt skattereglerne. Der kunne være opstået et helt tredje punkt, men nu viser det sig, at det måske var godt for Neymar ikke at modtage den såkaldte loyalitetsbonus fra FC Barcelona.

Havde han modtaget den, var det nemlig ikke sikkert, at han havde betalt skat af den. I hvert fald ville også den have været på listen for myndighedernes undersøgelse. I stedet sagsøgte Neymar FC Barcelona da han mente, at han var berettiget sin bonus mens klubben meldte ud, at Neymar ikke levede op til samtlige fem krav, som ville gøre ham berettiget til at få de godt 26 millioner euro udbetalt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar undersøges af myndighederne efter skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder