Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi bad dommeren om ikke at tjekke VAR

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 12. marts 2019


Messi bad dommeren om ikke at tjekke VAR

VAR er efterhånden ved at blive hverdag i spansk fodbold. Dommerne får hjælp af tv-billeder til at tage vigtige beslutninger og spillerne er derfor klar over, at der ved tilfælde af film - eller bare en situation, hvor man vælter til jorden - ikke er lig med straffespark, hvis dommeren ser situationen fra en skæv vinkel.

Fejlene bliver på den måde minimeret og i weekenden viste Messi sig fra sin sympatiske side, da han personligt bad hoveddommeren i kampen mod Rayo Vallecano om ikke at tjekke VAR. Det skete i forbindelse med at Messi væltede til jorden i feltet og holdkammeraterne hurtigt appellerede for et straffespark.Da Messi kom tilbage på sine fødder sagde han følgende til dommeren 'Du behøver ikke at tjekke VAR, lad os køre videre', kom det fra Messi som godt var klar over, at der ikke var straffespark. På den måde gik der heller ikke tid med at tjekke en forseelse.

El Dia Despues på Movistar Plus havde undersøgt situationen, da de har kameraer på alle stadions i Spanien. Her kunne de se episoden, som Marca rapporterer om.
Læs også
- Lionel Messi topscorer for sjette gang
- Video: Træning fra Messis perspektiv
- Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller
- Video: Messis vidunderfrispark fra 17 vinkler
- Distance: Messis bedste frispark i sæsonen


Ugens mest læste

Seneste nyheder