Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fekir måtte ikke snakke om Barca-interesse

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 13. marts 2019


Fekir måtte ikke snakke om Barca-interesse

Nabil Fekir dukkede i går op til pressemøde forud for Lyons kamp på Camp Nou mod FC Barcelona i aften. Her blev der talt om kampen og mulighederne for videre deltagelse i turneringen, men inden pressemødet gik i gang fik de fremmødte pressefolk en klar besked.

Her blev det fortalt, at journalisterne ikke måtte tale om FC Barcelona angivelige interesse i Nabil Fekir. Fekir blev også bedt om ikke at kommentere på eventuelle spørgsmål med relation til den mulige interesse. I stedet talte han ud om opgøret.

- Det er en ære at skulle spille på et stadion som Camp Nou. Vi kommer med det mål at spille en god kamp og det er vi også klar til.

- Det er sandt, at overraskende resultater (Ajax og Manchester United) får dig til at tænke på, at tingene er mulige. Men vi er her for at gøre vores job og det bliver svært.

- Dembélé er en fantastisk spiller. Det har han vist i Barcelona og i Dortmund. Han er min holdkammerat på landsholdet og hans høje niveau glæder mig. Han har ikke altid haft det let, kom det fra Fekir.¨

Kampen fløjtes i gang i aften kl. 21.00 og kan ses på TV3 Sport.
Læs også
- Barca kan slutte historiske 21 point foran Real Madrid
- Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann
- Guardiola: Rolig Barca, vi køber ikke Griezmann
- Laporta: Barca-fans ser ikke Griezmann i Barca
- Medie: Barca jagter endnu en Ajax-spiller!


Ugens mest læste

Seneste nyheder