Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué ville spille i angrebet mod Lyon

Champions League - 14. marts 2019Piqué ville spille i angrebet mod Lyon

Gerard Piqué har i øjeblikket gang i en rekordsæson. Han har scoret syv mål hvilket udligner hans bedste sæson - ét mål mere vil altså betyde, at indeværende sæson er hans mest scorende. Og det gik han da også efter.

Mod Lyon tog han et voldsomt løb op i banen ved stillingen 3-1 og fik en aflevering fra Messi, som han sikkert sparkede i mål til 4-1. Faktisk var han kort forinden ude at spørge Ernesto Valverde om han måtte rykke op i angrebet.

- Da jeg så, at Luis Suárez var træt, bad jeg Valverde om at rykke mig op i angrebet, men så meget tillid har han ikke til mig, kom det jokende fra Piqué, før han talte om mulighederne i turneringen.- Vi er ikke mere favoritter til at vinde Champions League bare fordi at Bayern München, Real Madrid og Paris Saint-Germain er ude.

- Spanien er meget splittet. Nogle mennesker forsøger at snakke vores enorme succes ned ligesom nogle folk snakker Real Madrids Champions League-succes ned. Vi er ikke favoritter; de hold, som er videre, var bare bedre, forklarer Piqué.

Der er lodtrækning til kvartfinalerne i morgen. Du kan naturligvis holde dig opdateret her på BarcelonaFC.dk.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder