Annonce


Annonce

Annonce

Messi roser Ronaldos magiske aften

Champions League - 14. marts 2019




Cristiano Ronaldo hjalp Juventus til en samlet sejr mod Atletico Madrid tirsdag aften. Atletico Madrid førte 2-0 fra første kamp og var set videre til kvartfinalen, men italienerne gav aldrig op og vandt returkampen i Torino med 3-0 og gik dermed videre.

Cristiano Ronaldo scorede alle tre mål - to hovedstød og ét på straffe - og derfor så fodboldtilhængere frem til onsdagens kamp mellem FC Barcelona og Lyon; for hvordan ville Messi svare tilbage? Det blev til to mål og to assists og efter den kamp var argentineren ude og rose Ronaldo og Juventus.



- Det, som Ronaldo og Juventus gjorde tirsdag var ganske enkelt imponerende. Det var en stor overraskelse. Jeg troede, at Atletico Madrid ville være stærkere, men Juventus var fuldstændig over dem og Ronaldo havde en magisk aften, kom det fra Messi.

- Jeg vil ikke stå her og pege på hvilken modstander vi vil møde i næste runde. Alle hold, som er tilbage, er svære at spille mod. City, Juventus, Ajax... det er alle hold, som ikke frygter nogen. Liverpool har også vist sin styrke.

Der er frit valg på alle hylder ved morgendagens lodtrækning. Alle hold kan trække hinanden og dermed frafalder begrænsningerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi roser Ronaldos magiske aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder