Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Unormal situation med Zidane

Champions League: Af Sajad Koftan - 14. marts 2019Alba: Unormal situation med Zidane

FC Barcelonas trofaste venstreback, Jordi Alba, er overrasket over træner-rokaden hos Real Madrid, efter at den tredobbelte CL-vinder, Zinedine Zidane, har valgt at vende tilbage til Madrid - under et år efter at have opsagt samarbejdet med klubben.

Zidane forlod Real Madrid - og ikke alligevel.

Den franske fodboldlegende sagde sit job op for under et år siden, efter at have vundet det tredje CL-trofæ i træk med de spanske giganter.

Men nu er franskmanden højst overraskende tilbage i Reals varme stol, hvor Zidane overtager trænersædet efter at Santiago Solari jo er blevet fyret.

Barcas Jordi Alba er en af dem som er dybt forundret over situationen hos rivalerne - noget som stjernen gjorde opmærksom på da han blev spurgt ind til Real Madrids CL-exit og Zidanes tilbagekomst, efter sejren mod Lyon.

- Real Madrid var store favoritter i Champions League, selvom Ajax var bedre over to kampe. Fuld fortjent at Ajax er videre, sagde Alba til mediet Goal.

- Jeg er dog overrasket over situationen hos Real Madrid. Det er jo ikke normalt at hente en træner tilbage efter kun ni måneder. Det virker mærkeligt.

Alba dedikerede samtidig sin kærlighed til FC Barcelona, som den spanske landsholdsstjerne har et meget tæt forhold til.

- Jeg kan ikke se mig selv i andre klubber end Barca. Jeg elsker at være her. Det er en drøm som er gået i opfyldelse for mig, sagde stjernen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder