Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo er ikke sikret en fremtid på Camp Nou

Nyheder - 15. marts 2019Todibo er ikke sikret en fremtid på Camp Nou

FC Barcelona sikrede sig i januar Jean-Clair Todibos underskrift og aftalen var, at Todibo først skulle lande på Camp Nou til sommer efter sæsonen. Men straks efter at aftalen var skrevet under, begyndte Toulouse at jagte flere penge.

Således stopede Toulouse med at give Todibo spilletid og det bekymrede FC Barcelona, da de dermed ville få en spiller til klubben, som ingen spilleminutter har fået i benene. Derfor valgte catalanerne at hente Todibo til klubben et halvt år før tid - naturligvis mod ekstra betaling til Toulouse.

Men planen er usikker omkring det unge stortalent. FC Barcelona tror ikke på, at Todibo blander sig blandt de bedste forsvarsspillere i klubben i næste sæson og derfor peger meget på, at man udlejer ham til sommer så han kan få spilletid i benene. Det får han nemlig ikke meget af i FC Barcelona og han kan ikke forvente det i næste sæson.

Todibo fik sin debut i Copa Catalunya mod Girona. Ellers har det meste af tiden været siddepladserne på lægterne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder