Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba inviterede hele holdet til middag

Nyheder - 15. marts 2019Alba inviterede hele holdet til middag

Jordi Alba kunne for nyligt juble over en kontraktforlængelse i FC Barcelona. Han er i klubben frem til 2024 og fik dermed sit ønske opfyldt efter flere måneders fohandling.

Den store nyhed tog han godt imod. Han inviterede nemlig hele truppen til middag på en restaurant i Barcelona. Spillerne tog også deres partner med og desuden blev også trænerteamet inviteret med. Og som prikke over i'et kom adskillige folk fra lægestaben også med, så der var tale om en stor aften, som Alba betalte for.

I Barca går man meget op i mandskabspleje og derfor bliver der af og til afholdt arrangementer - som i de fleste klubber. Denne gang var det dog Alba, som stod bag planlægningen og det ses ikke ofte, at en kontraktforlængelse betyder kæmpe middag for hele truppen. Men Alba glæder sig tydeligvis over at skulle spendere de kommende sæsoner i klubben.

I dag sidder holdet klar til at følge med i Champions League-lodtrækingen for at finde ud af hvem man møder i kvartfinalen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder