Annonce


Annonce

Annonce

Abidal var i Milano for at se Luka Jovic an

Transfermarked - 15. marts 2019




FC Barcelona er seriøst interesseret i Frankfurts bomber Luka Jovic. Det kan der ikke længere herske tvivl om. Historierne har kørt rundt i medierne i nogle måneder og i aftes blev det toppe af, at Eric Abidal, Pep Segura og Ramon Planes alle fløj til Milano.

Her skulle Inter møde Frankfurt i Europa League og efter bare ganske få minutter kunne de se Jovic score kampens eneste mål på et lob. Dermed gjorde Jovic god reklame for sig selv, da han derudover også spillede en rigtig god kamp. Han var med til at sende Inter ud af den europæiske turnering og nu er spørgsmålet hvornår FC Barcelona vil indlede forhandlingerne med Frankfurt.

Jovic har længe været klar over, at FC Barcelona er interesseret i ham, men først i går gik det for alvor op, da Abidal, Segura og Planes valgte at flyve til Milano for at se ham an fra tæt hold. De tre fra FC Barcelonas sportsafdeling forsøgte at gå ubemærket hen, men journalisten Gianluca Di Marzio spottede dem og straks efter gik nyheden sin gang.

Luka Jovic har i denne sæson scoret 15 mål i Bundesligaen - bare to færre end topscorer Robert Lewandowski. Jovic er en 21-årig bomber, som i Frankfurt har scoret 30 mål i sine 59 kampe.

Abidal var i Milano for at se Luka Jovic an Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal var i Milano for at se Luka Jovic an

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder