Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Abidal var i Milano for at se Luka Jovic an

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 15. marts 2019


Abidal var i Milano for at se Luka Jovic an

FC Barcelona er seriøst interesseret i Frankfurts bomber Luka Jovic. Det kan der ikke længere herske tvivl om. Historierne har kørt rundt i medierne i nogle måneder og i aftes blev det toppe af, at Eric Abidal, Pep Segura og Ramon Planes alle fløj til Milano.

Her skulle Inter møde Frankfurt i Europa League og efter bare ganske få minutter kunne de se Jovic score kampens eneste mål på et lob. Dermed gjorde Jovic god reklame for sig selv, da han derudover også spillede en rigtig god kamp. Han var med til at sende Inter ud af den europæiske turnering og nu er spørgsmålet hvornår FC Barcelona vil indlede forhandlingerne med Frankfurt.

Jovic har længe været klar over, at FC Barcelona er interesseret i ham, men først i går gik det for alvor op, da Abidal, Segura og Planes valgte at flyve til Milano for at se ham an fra tæt hold. De tre fra FC Barcelonas sportsafdeling forsøgte at gå ubemærket hen, men journalisten Gianluca Di Marzio spottede dem og straks efter gik nyheden sin gang.

Luka Jovic har i denne sæson scoret 15 mål i Bundesligaen - bare to færre end topscorer Robert Lewandowski. Jovic er en 21-årig bomber, som i Frankfurt har scoret 30 mål i sine 59 kampe.

Abidal var i Milano for at se Luka Jovic an
Læs også
- Luka Jovic' far: Han er ikke interesseret i Barca
- Medie: Barca vælger Jovic over Griezmann
- Benfica tjener stort på Luka Jovic-salg
- FC Barcelona holder Luka Jovic i kikkerten


Ugens mest læste

Seneste nyheder