Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca går igen efter Griezmann!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 16. marts 2019


Medie: Barca går igen efter Griezmann!

I sommers forsøgte FC Barcelona benhårdt at få Atletico Madrids Antoine Griezmann til at skifte, men efter kæmpe drama, rygter og historier kunne Griezmann igennem en dokumentar fortælle, at han havde besluttet sig for at forlænge med Atletico Madrid. La Decisión (beslutningen) var en kendsgerning og dramaet var slut efter flere måneder med historier.

Nu åbner velorienterede L'Equipe igen op for posen. Således melder mediet, at FC Barcelona til sommer igen til forsøge at handle sig frem til Griezmanns underskrift. Klubben ser ham som efterfølgeren af Luis Suárez og selvom Luka Jovic og andre angribere også nævnes i samme bås, så er det Griezmann, som Bartomeu drømmer om.

Griezmanns frikøbsklausul lyder på 1,5 milliarder kroner hvis et skifte føres igennem efter juli, men men inden juli lyder prisen på 900 millioner kroner. Flere store medier i det spanske og franske har taget op på historien, så det lader til at man i FC Barcelona vil gøre alvor af sin interesse for Griezmann.Det er dog værd at bemærke, at man i ledelsen hos FC Barcelona ikke var glade for den måde, som Griezmann gav sin beslutning til kende i sommers. Ledelsen fik nemlig besked samme tid som alle fodboldfans rundt om i verden: Da dokumentaren kørte over skærmen. Her fik man et indblik i, hvor svært han oprigtigt havde det med at vælge side, men til sidst slog han fast, at han ville blive i Atletico Madrid.

I dag er Atletico Madrid ude at Champions League og Copa del Rey og hænger syv (kan blive 10) point bag FC Barcelona i ligatabellen. Så selvom intet er vundet endnu, så har Griezmann helt sikkert ikke haft den sæson i Atletico Madrid som han havde håbet på, da han forlængede sin kontrakt.

Mediet melder desuden, at FC Barcelona her til aften har ladet Atletico Madrid vide, at de igen er interesseret i Griezmann.
Læs også
- Twist: Griezmann til PSG - Neymar til Barca!
- Bartomeu nedtoner Griezmann-rygter
- Font: Ville aldrig hente Griezmann
- Atleti-direktør: Griezmann skifter til Barca
- Griezmann: Ved ikke om jeg bliver i Spanien


Ugens mest læste

Seneste nyheder