Annonce


Annonce

Annonce

Yerry Mina kritiseres af sin egen chef

Nyheder - 17. marts 2019




I sommers blev Yerry Mina solgt til Everton efter en transfer fra Palmeiras til FC Barcelona. Hos de catalanske giganter blev han hurtigt en elsket spiller blandt holdkammeraterne og tilhængerne, men de svingende præstationer satte spørgsmålstegn ved om han havde niveau til at spille i klubben.

Den sportslige ledelse valgte at sælge ham til Everton, hvor han også har haft en turbulent tid til trods for en ellers rigtig fin start. Nu møder han kritik af sin egen cheftræner.

- Jeg ønsker at se et højere niveau på træningsbanen fra Yerry Mina. Jeg ønsker at se Mina arbejde benhårdt hver dag til sæsonen er slut.

- Hans første sæson i Premier League er fuldstændig anderledes end da han spillede i Colombia, Brasilien og Spanien. Alt er anderledes i forhold til hvordan han spiller her i Premier League.

- Men han kan gå hen og blive en vigtig spiller for os. Vi tror på ham; vi brugte mange penge på at hente ham fordi, at vi dengang troede på, at han var en god mand for os at hente ind.

- Han skal falde endnu bedre til meget hurtigt; både til landet, til udfordringerne og til turneringerne. Han skal løfte sit bundniveau og selvfølgelig skal han være mere heldig i forhold til sine skader, fortæller Everton-træner Marco Silva.

FC Barcelona sikrede sig i sommers retten til at købe Yerry Mina tilbage hvis muligheden skulle opstå. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Yerry Mina kritiseres af sin egen chef

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder