Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Beæret over denne hyldest

La Liga - 18. marts 2019




Lionel Messi var manden over dem alle i aftes, da FC Barcelona bankede Real Betis med 4-1 på Benito Villamarin. Han glæder sig over den stående ovation fra værternes tilhængere, som altid behandler Barca-spillerne godt. Desuden roser han Valverdes taktik.

- Jeg kan ikke huske en hyldest som denne fra en modstander. Jeg er virkelig beæret. Vi bliver altid behandlet godt her til trods for at vi er rivaler, fortalte Messi efter kampen til de fremmødte journalister og fortsatte:

- Jeg ved ikke hvilke af mine mål, som jeg foretrækker. Målene var vigtige i jagten på sejren, da vi vidste, at Atletico Madrid havde tabt deres kamp hvilket åbnede en stor mulighed for os. Vi måtte ikke misse muligheden.

- Betis er gode på bolden, men vi må indrømme, at vi ikke led under hele opgøret. Vi var virkelig gode og Valverde havde læst kampen rigtig godt i sine forberedelser. Taktisk var det perfekt.

- Intet er afgjort endnu, men det afhænger af os selv. Det er sket skøre ting i fodboldens verden og vi har stadig 30 point at spille om. Vi arbejder videre i jagten på mesterskabet, forsikrede Messi.

Næste kamp er om to uger hjemme mod Espanyol. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Beæret over denne hyldest

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder