Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu kæmper kun fire hold om The Treble

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 19. marts 2019


Nu kæmper kun fire hold om The Treble

The Treble er svært at opnå for alle. FC Barcelona har prøvet at vinde The Treble to gange, og står faktisk i en god position til at vinde den for tredje gang. The Treble tæller den hjemlige liga, Champions League og den største pokalturnering i landet.

Copa del Rey-finalen er sikret og med en sejr over Valencia kan FC Barcelona kalde sig pokalvindere igen. I ligaen er man 10 point foran Atletico Madrid og tordner således mod mesterskabet mens man fortsat lever i Champions League, hvor Manchester United venter i kvartfinalen.Det er kun i alt fire hold, som kæmper om The Treble i denne sæson. Udover FC Barcelona, så er der tale om Ajax, Manchester City og FC Porto. Hverken Tyskland, Italien eller Frankrig har hold som kæmper om The Treble. Bayern München blev sparket ud af Champions League af Liverpool mens FC Barcelonas kommende CL-modstander, Manchester United, ordnede Paris Saint-Germain over to CL-kampe.

Juventus topper klart Serie A og er stadig med i Champions League, men til gengæld er de ude af Coppa Italia efter et nederlag til Atalanta. Således er de heller ikke på jagt efter The Treble - men The Double. FC Barcelona indleder jagten for fuld blus om en uges tid, når landsholdsspillerne vender tilbage. Første step er hjemmekampen mod naboen fra Espanyol.
Læs også
- Vidal afviser Kina: Vil blive i Barca
- Kontakten mellem Barca og PSG er begyndt
- Neymar til Barca-vennerne: Jeg er på vej
- Fransk medie: Dani Alves vil til Barca
- Medie: Barca jagter både Neymar og Griezmann!


Ugens mest læste

Seneste nyheder