Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid kan ikke følge med Messis frispark

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. marts 2019


Real Madrid kan ikke følge med Messis frispark

Lionel Messi demonstrerer sæson efter sæson, at han er - hvis ikke den bedste - i blandt de bedste til at sparke frispark i verden. Argentineren overrasker altid keeperen med sine skud og i weekenden bragede han endnu en bold i netmaskerne mod Real Betis.

Tager man et kig på statistikkerne så var netop målet mod Real Betis med til at sætte Real Madrid på plads. Som hold har samtlige spillere hos Real Madrid i de seneste otte sæson scoret 24 gange på frispark. Alene har Lionel Messi banket 25 mål ind direkte på frispark. Altså har Messi scoret flere mål direkte på frispark end Real Madrid set over de seneste otte sæsoner.

Argentineren forsøger altid at finde en mulighed når han for ved bolden klar til at skyde. Man har set ham krølle kuglen op i målmandshjørne og i det modsatte målhjørne. Også ved at sparke bolden fladt under muren har han scoret. Faktisk lukkede Real Betis dén mulighed af i weekenden, da de havde en mand liggende i jorden da Messi sparkede sit frispark.Messi bliver af mange anset for at være verdens bedste frisparksskytte i øjeblikket, men i den ligning kommer Robert Skov fra FC København også med. Selvom Skov spiller i en langt svagere liga, så kan man ikke sætte noget på hans voldsomme frispark. I FC København glæder man sig over et frispark på kanten af feltet ligesom man gør det i FC Barcelona - og det er med god grund.

Næste gang Messi måske får muligheden for at score direkte på frispark er når Argentina møder Venezuela. Den kamp spilles fredag klokken 21.00.
Læs også
- Messi og Argentina er videre til kvartfinalen
- Messi før skæbnekamp: Vi vinder over Qatar
- Di Maria: Barca-skifte ville kun være på grund af Messi
- Messi: Min søn fejrer Real Madrids mål
- Aguero: Vil vinde Copa America - kun for Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder