Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Puyol forsvarer Yerry Mina

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 20. marts 2019


Carles Puyol forsvarer Yerry Mina

Yerry Mina fik ikke den succes, som han håbede på, da han skiftede til FC Barcelona. Han fik sporadiske indhop og sjældent flere kampe i træk, og derfor dumpede han fælt i ligakampen mod Levante, hvor han var stærkt medvirkende til at FC Barcelona tabte en enkelt kamp i hele sæsonen i ligaen.

Colombianeren tabte dog ikke hovedet og var indstillet på at kæmpe sig op igen, men FC Barcelona så det bedst at sælge ham videre og siden hentede Everton ham. Nu er den tidligere FC Barcelona-kaptajn, Carles Puyol, ude at forsvare Mina.

- At opnå succes i FC Barcelona er ikke let. Det er ikke let at tage til Barca og bare falde til. Det kræver tid, og desuden havde Mina spillere som Piqué og Umtiti foran sig, hvilket heller ikke gøre det let at slå igennem, fortæller Puyol ifølge Marca og følger op:

- Jeg ønsker Mina al held og lykke. Den slags sker (at man ikke får succes og bliver solgt).

Mina er senest blevet kritiseret af sin egen cheftræner, men kilder tæt på spilleren fortæller ifølge mediet, at colombianeren ikke har mistet pusten i jagten på at blive fast spiller i den engelske klub.
Læs også
- Yerry Mina kritiseres af sin egen chef
- Messi-dominans: Ballon d'Or-afstemning slettet
- Umtiti, Piqué, Alba og Mina blandt finalisterne
- Afslørning: Sådan fungerer Minas tilbagekøbsklausul
- Medie: Mina og Gomes har bestået lægetjek


Ugens mest læste

Seneste nyheder