Annonce


Annonce

Annonce

Videnskabsmand: Vi kan klone Messi

Nyheder - 20. marts 2019




Lionel Messi er for mange historiens bedste fodboldspiller, og ifølge videnskabsmanden Arcadi Navarro, så er det med nutidens teknologier muligt at klone Messi, fortæller han. Han er direktør hos European Genomes Archive.

Messi har i flere år vist sin enorme gave og med mål, assists, sejre og underholdende spil på samlebånd varer det ikke mange år, før han trækker sig tilbage. I søndags fik han endda en stående ovation fra Real Betis' fans på Benito Villamarin.

I et interview med Que t'hi Jugues fortæller Navarro, at man kan klone Messi og holde hans magi i live.

- Vi kan skabe en spiller meget lig Messi. Vi har muligheden for at klone ham med nutiden teknologier og derfra skabe noget, som minder om en tvilling, fortæller Navarro ifølge Marca og følger op:



- Det ville have samme effekt som hvis to tvillinger blev født og én af dem blev frosset ned og 20-30 år senere tøet op igen. Teknologien i dag giver det samme resultat.

Navarro udsteder dog ingen garantier.

- En klon ville have samme potentiale som Messi, men én ting er at have samme gener, en anden er måden at uddanne en person på. Omstændighederne skal være nøjagtigt de samme.

- Messi er Messi og ikke kun på grund af sine gener. Han er et produkt af måden man har valgt at uddanne spillere på La Masia. Generne giver dig potentiale, men omstændighederne efterfølgende afgører om det bliver muligt, fortæller Navarro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Videnskabsmand: Vi kan klone Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder