Annonce


Annonce

Annonce

Vinicius: Barca tilbød mig flere penge

Nyheder - 20. marts 2019




Real Madrids angriber Vinicius har netop afholdt sit første interview i Spanien til Manu Carreno på programet El Larguero hos Cadena SER. Her kunne han fortælle, at FC Barcelona faktisk bød flere penge end Real Madrid inden han skiftede.

- Da jeg var 16-17 år fortalte min far mig slet ikke om interessen fra andre klubber indtil Real Madrid og FC Barcelona udvste interesse. Vi tog herefter afsted for at se klubberne an og vælge det bedste projekt, forklarede Vinicius i interviewet og fulgte op:



- Barcelonas tilbud kom først og de ønskede at betale mere. Marcelo kom til Real som 18-årig og Asensio gjorde det godt da han begyndte at spille. Det hjalp meget i forhold til at træffe en beslutning. Rea Madrid var det bedste projekt for mig.

Vinicius er netop nu ude med en skade og skal ikke forvente at holdkammeraterne indhenter sølvtøj i løbet af sæsonens sidste to måneder. Real Madrid er ude af Champions League og Copa del Rey og er samtidig 12 point bag FC Barcelona i ligaen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vinicius: Barca tilbød mig flere penge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder