Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

To klubber kæmper om at købe André Gomes

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 21. marts 2019


To klubber kæmper om at købe André Gomes

André Gomes slog på ingen måde igennem hos FC Barcelona, men på grund af den høje pris, som man gav for ham og de mange underpræstationer, så var der ingen klub, som i sommers var villige til at købe ham for det beløb, som FC Barcelona efterspurgte.

Derfor blev det til en lejeaftale i engelske Everton, og her har han gjort det så godt, at et salg bliver aktuelt til sommer. Everton selv er interesseret i at købe André Gomes, men italienske Inter holder deres interesse ved lige, da de mener, at Gomes kan styrke deres hold til sommer.

Det bliver næppe et problem at finde en køber til sommer, men FC Barcelona vil være sikre på, at de får et beløb, som de selv kan stille sig tilfredse ved. Catalanerne gav selv over 225 millioner kroner for André Gomes, men med variablerne i kontrakten kunne beløbet stige til over en halv milliard kroner.

André Gomes' præstationer på Camp Nou levede aldrig op til prisskiltet, og man valgte derfor at udleje ham til Everton. Til sommer er Gomes ikke ventet at returnere til Camp Nou - i stedet er FC Barcelona i gang med at forhandle med Everton, som altså ønsker at hente Gomes på en permanent aftale. FC Barcelona er dog klar over, at Inter har et godt øje til portugiseren, og derfor afventer man situationen skulle Inter byde over Everton.
Læs også
- Everton vil lave permanent aftale med Gomes
- Medie: Tottenham klar til at købe André Gomes
- Everton-træner: Ikke den normale André Gomes
- Gomes: Jeg følte mig ikke tilpas i Barcelona
- Everton vil lave permanent aftale med André Gomes


Ugens mest læste

Seneste nyheder