Annonce


Annonce

Annonce

To klubber kæmper om at købe André Gomes

Transfermarked - 21. marts 2019




André Gomes slog på ingen måde igennem hos FC Barcelona, men på grund af den høje pris, som man gav for ham og de mange underpræstationer, så var der ingen klub, som i sommers var villige til at købe ham for det beløb, som FC Barcelona efterspurgte.

Derfor blev det til en lejeaftale i engelske Everton, og her har han gjort det så godt, at et salg bliver aktuelt til sommer. Everton selv er interesseret i at købe André Gomes, men italienske Inter holder deres interesse ved lige, da de mener, at Gomes kan styrke deres hold til sommer.

Det bliver næppe et problem at finde en køber til sommer, men FC Barcelona vil være sikre på, at de får et beløb, som de selv kan stille sig tilfredse ved. Catalanerne gav selv over 225 millioner kroner for André Gomes, men med variablerne i kontrakten kunne beløbet stige til over en halv milliard kroner.

André Gomes' præstationer på Camp Nou levede aldrig op til prisskiltet, og man valgte derfor at udleje ham til Everton. Til sommer er Gomes ikke ventet at returnere til Camp Nou - i stedet er FC Barcelona i gang med at forhandle med Everton, som altså ønsker at hente Gomes på en permanent aftale. FC Barcelona er dog klar over, at Inter har et godt øje til portugiseren, og derfor afventer man situationen skulle Inter byde over Everton. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


To klubber kæmper om at købe André Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder