Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benfica tjener stort på Luka Jovic-salg

Transfermarked - 21. marts 2019Benfica tjener stort på Luka Jovic-salg

Luka Jovic gør det fortryllende hos tyske Frankfurt. Også på landsholdet er han begyndt at røre på sig. I aftes var han med på banen da Serbien mødte Tyskland, og her scorede Jovic på Manuel Neuer, som blev pillet ud i pausen for at give plads til Ter Stegen. Kampen sluttede 1-1.

Jovic er udlejet fra Benfica til Frankfurt, og tyskerne var en købsoption på bare seks millioner euro. Den vil de helt sikkert udnytte på grund af den enorme interesse for Jovic. Men Benfica kan også glæde sig over udviklingen af angriberen, selvom de ikke selv bestemmer, hvad han skal sælges for til trods for at de i øjeblikket ejer ham.

Når Frankfurt udløber deres købsoption og skriver en permanent aftale med Jovic, så vil Benfica indtjene 20 procent af et efterfølgende salg af angriberen. Dermed kommer Benfica til at få mindst seks millioner euro plus 20 procent af det beløb, som Frankfurt vælger at sælge ham for. Det er i sidste ende en god handel for portugiserne, selvom de naturligvis havde håbet på, at de alene stod for salget.

Frankfurt ventes at sælge Jovic for 60 millioner euro. Gør de det, vil Benfica modtage 12 millioner euro og sammenlagt 18 millioner euro svarende til 134 millioner danske kroner for en spiller, som har spillet i en anden klub i to sæsoner.

Jovic' første sæson i Frankfurt bød på ni mål og to assists i 27 kampe. I denne sæson er det hidtil blevet til hele 22 mål og syv assists i 36 kampe.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder