Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Manchester United er sure over Barcas billetpriser

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 21. marts 2019


Manchester United er sure over Barcas billetpriser

Champions League vender snart tilbage og FC Barcelona befinder sig i kvartfinalen, hvor de skal møde Manchester United to gange. Først på Old Trafford og dernæst på Camp Nou. Men FC Barcelonas billetpriser er ikke lige frem noget, som man glæder sig over i Manchester United.

Den engelske klub har ved deres seneste møder med Valencia og Sevilla været i samme scenarie med alt for høje priser. Og igen føler de sig nødsaget til at passe på klubbens fans, hvilket de også gør i forbindelse med udekampen mod FC Barcelona.

FC Barcelona kræver 880,- kroner for en kampbillet for udeholdets fans til kampen på Camp Nou. Det er Manchester United irriterede over, og de har derfor valgt også at øge prisen til billetterne på Old Trafford. Dermed skal FC Barcelonas fans betale 880,- kroner for en billet til udebaneafsnittet på Old Trafford.Manchester Uniteds billetpris til kampen er normalt 640,- kroner, men de vælger at øge med 240,- kroner, så de kan bruge de ekstra penge på at dække billetpriserne for klubbens egne fans til kampen på Camp Nou. Således betaler Manchester Uniteds fans 640,- kroner mens de resterende 240,- kroner altså dækkes af klubben, som indhenter pengene ved at øge billetsalget for FC Barcelonas fans på Old Trafford.

Det er kendsgerningen efter at Manchester United har tildelt deres billetter. Heri gør de det klart, at de vil kræve flere penge for deres billetter, så klubbens egne fans ikke skal bruge 880,- kroner på en billet til udekampen.

De to kampe spilles den 10. og 16. april.
Læs også
- De Ligt-agent bruger United til at øge lønnen
- United opgiver ikke: Vil have Rakitic
- United var tæt på De Ligt - derfor droppede de ham
- Liverpool følger United: Hæver billetpriserne
- Stem: Man of the Match mod Man. United


Ugens mest læste

Seneste nyheder