Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

United-legende: Barcelona var værste scenarie

Champions League: Af Sajad Koftan - 22. marts 2019


United-legende: Barcelona var værste scenarie

Manchester Uniteds legende, Ryan Giggs, forklarer til mediet SPORT, at det engelske storhold havde håbet på at undgå FC Barcelona, som den kommende modstander i Champions League-kvartfinalerne.

Giggs, som i dag er landstræner for Wales, har selv prøvet kræfter med catalanerne i sin tid - noget som den tidligere United-kant husker tilbage på med blandede følelser.

- Det var hårdt. Ingen i eller omkring United havde ønsket at trække Barcelona som den kommende modstander, sagde Giggs i en pressekonference omhandlende landskampen mod Slovakiet på søndag.Manchester United har ellers forbedret sig gevaldigt siden Ole Gunner Solskjær overtog trænersædet i klubben, men FC Barcelona bliver stadig en stor mundfuld, ifølge Giggs - på trods af at den norske træner har gode minder fra Camp Nou.

Solskær var nemlig med til at løfte CL-trofæet i 1999, netop på Camp Nou, da nordmanden scorede et historisk og mindeværdigt mål mod Bayern München, i overtiden, som var med til at sikre den endelige sejr til englænderne.

- Specielt Ole har rigtig gode minder, når han husker tilbage på Camp Nou. Jeg ved ikke om han stadig foretrækker at sidde på bænken når United spiller CL-returkamp mod Barcelona, jokede den walisiske landstræner til pressemødet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder