Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mascherano overvejer at forlade kinesisk fodbold

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 22. marts 2019


Mascherano overvejer at forlade kinesisk fodbold

Javier Mascherano nåede at spille 334 kampe for FC Barcelona før han rykkede til kinesisk fodbold. I sin tid på Camp Nou ramte han træværket et par gange, men han formåede aldrig at komme på tavlen før holdkammeraterne gav ham et straffespark i kampen mod Osasuna, hvor han kanonerede kuglen i nettet.

I dag er han at finde hos kinesiske Hebei China Fortune FC, som han har kontrakt med frem mod slutningen af 2019. Men han er netop nu i gang med at overveje sine muligheder for at forlade den kinesiske klub allerede til sommer, da han har fået et tilbud fra den argentinske klub Estudiantes La Plata, hvor Gabriel Milito er træner.

Milito ser Mascherano som en aktiv spiller, men samtidig som en spillende assistenttræner. Argentinerens enorme erfaring kan hjælpe både på og uden for banen og det ønsker Milito at tilknytte til mandskabet. Mascherano har aldrig lagt skjul på, at han vil spille i Argentina før han stopper sin fodboldkarriere og nu er muligheden kommet hvorfor meget tyder på, at han river sin kinesiske kontrakt over til sommer for at gennemføre skiftet.

Mascherano ser også sig selv som cheftræner engang i fremtiden. Ved siden af sin aktive karriere som fodboldspiller er han allerede begyndt at kigge ind på muligheden for at tage en træneruddannelse. Han har allerede været igennem adskillige kurser i jagten på at blive cheftræner.
Læs også
- Mascherano: Vi har det fint med Sampaoli
- Video: Piqué interviewer Javier Mascherano
- Officielt: Mascherano skifter til Kina
- Video: Mascheranos bedste øjeblikke
- Officielt: Mascherano forlader Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder