Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Næsten samme følelse som i 2015

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 22. marts 2019


Alba: Næsten samme følelse som i 2015

Jordi Alba har fået mindre at tænke på, efter at han fik forlænget sin kontrakt med FC Barcelona. I stedet kan han rette fokus mod sin fodbold, som har været intet mindre end suveræn i denne sæson. FC Barcelona er på rette spor i alle turneringer og venstrebacken fortæller, at man i truppen - næsten - har den samme følelse som i 2015, hvor man vandt The Treble under Luis Enrique.

- Følelsen er næsten den samme som i 2015, da vi vandt The Treble. Vi er i pokalfinalen, vi er stadig med i Champions League og vi gør det godt i La Liga. Men vi taler om to forskellige trænere; to, som arbejder virkelig hårdt, så det er svært at skulle sammenligne.- Med Enrique gik alt fantastisk godt. Vi vandt The Treble og alle i truppen havde det godt. Vi havde fornemmelsen af, at ingen kunne slå os. I dag har vi kvaliteten til at angribe og score mange mål.

Om Messi
- Når du spiller med Messi skal du tænke hurtigt på banen. Messi er en anden type spiller end alle andre; han gør alle sine holdkammerater bedre. Hans kvalitet i La Liga er fuldstændig latterlig, det er en kæmpe ære at spille sammen med ham.

Om Griezmann
- Han er en fantastisk spiller, men jeg ved ikke hvad der sker. Han valgte at blive i Atletico Madrid i sommers. Det er ikke mit problem, kommer det afslutningsvis fra Alba.
Læs også
- Officielt: Alba ude med lårskade
- Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller
- Alba og Busquets med i spansk sejr over Norge
- Alba inviterede hele holdet til middag
- Alba: Unormal situation med Zidane


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder