Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bruins: Cruyff ville elske at se De Jong spille

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 22. marts 2019


Bruins: Cruyff ville elske at se De Jong spille

Frenkie de Jong rykker fra Ajax til FC Barcelona til sommer. For to måneder siden underskrev han en aftale med FC Barcelona om at skifte, og det er noget, som alle i Catalonien glæder sig over. Først skal indeværende sæson spilles færdig.

Tonny Bruins var assistenttræner for Johan Cruyff i Ajax fra 1985 til 1988 og igen hos FC Barcelona fra 1988 til 1995, så han kender Cruyff rigtig godt og han erkender da også at Cruyff ville elske at se Frenkie de Jong spille fodbold.- Cruyff ville elske at se De Jong spille fodbold. Cruyff elsker den stil: overblik for spillet, afdrible 2-3 mand og skabe balance i spillet for sit eget hold. Cruyff holdt meget af Beckenbauer fordi han var den type, som kunne rykke op på midtbanen og skabe balance og ned i forsvaret. Det er det, som De Jong kan og derfor ville Cruyff have elsket at se ham spille, fortæller Tonny Bruins til hollandske De Telegraaf.

Johan Cruyff var aktiv fodboldspiller i Ajax fra 1981-1983. 10 år forinden spillede han i FC Barcelona, hvor han var i fem år. Som træner nåede han at sidde på bænken for netop de to klubber samt Catalonien. På søndag er det præcis tre år siden, at Cruyff gik bort på et hospital i Barcelona i en alder af 68 år. Han led af lungekræft, som havde fundet sin vej op til hjernen og en uge inden, at han gik bort, mistede han evnen til at snakke ligesom hans venstre side af kroppen blev lam.
Læs også
- Se De Jongs imponerende tal mod England
- Video: De Jong vælger sin Top 4
- Van Gaal: De Jong skal kæmpe for sin plads
- De Jongs kæreste vil have De Ligt med
- De Jong og Ajax missede finalen: Ville det mere


Ugens mest læste

Seneste nyheder