Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De tre næste kampe nedprioriteres

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 22. marts 2019


De tre næste kampe nedprioriteres

FC Barcelonas landsholdsspillere vender snart tilbage til klubben for at forberede sig til lokalbraget mod Espanyol på Camp Nou. Selvom alle sejre giver tre point, så er der altid noget ekstra på spil når man spiller mod naboen.

Denne gang bliver ikke anderledes, men det forventes, at Ernesto Valverde fra netop den kamp lader op til braget mod Manchester United i Champions League. Inden FC Barcelona drager til England vender der tre kampe i La Liga - og det er umiddelbart tre meget svære kampe, men Valverde og spillerne er opsat på, at hente succes i Champions League.

FC Barcelona har spillet sig selv i en forrygende position i ligaen, hvor man har hele 10 point ned til de nærmeste rivaler. Derfor kan man tillade sig at spare nogle spillere, specielt med den bredde der er i truppen i dag. Espanyol på Camp Nou, Villarreal på udebane og Atletico Madrid på Camp Nou er de tre kommende kampe inden kampen mod Manchester United - så selvom de bliver nedprioriteret, så kan man ikke løbe fra, at det bliver tre meget svære kampe.Atletico Madrid vil forsøge at vinde deres kommende to kampe så de kan drille Barcelona på Camp Nou. Desuden er Villarreal aldrig et let sted at spille, mens spændingen altid er øget i lokalkampene mod Espanyol. Det vil være en katastrofe af de helt store, hvis FC Barcelona ikke vinder mesterskabet i denne sæson, men netop fordi, at man er i så god en position i ligaen, og har en god trupbredde, så har Valverde altså tænkt sig at rotere i de kommende tre kampe så han kan stille stærkest muligt op til kampen mod Manchester United.

På Old Trafford gælder det om at få et godt resultat så man kan tage hjem til Camp Nou og spille sig videre til semifinalen. Hos Manchester United møder man Watford på hjemmebane og Wolverhampton på udebane før FC Barcelona kommer besøg.
Læs også
- Messi blev topscorer i Champions League
- Messi er igen rundens spiller i Champions League
- Messi er nu også topscorer i Champions League
- Ter Stegen runder 50 kampe i Champions League
- Barca afviser Champions League i weekenderne


Ugens mest læste

Seneste nyheder